Şoc la TVR! Doina Gradea a anunțat că revine la conducerea instituției: „Let’s rock!”

Doina Gradea a anunţat pe pagina personală de Facebook că se va întoarce la şefia TVR. "Nimic nu e întâmplător pe lumea asta. Cu credință le depășim pe toate", a scris Doina Gradea.

22 iun. 2021, 21:57
Şoc la TVR! Doina Gradea a anunțat că revine la conducerea instituției: „Let’s rock!”

Şoc la TVR! Doina Gradea a anunțat că revine la conducerea instituției: „Let’s rock!”. Fosta șefă a Televiziunii Naţionale anunță că va ocupa, din nou, funcția de conducere, după ce judecătorii Curții Constituționale a României (CCR) au decis cu unanimitate de voturi că numirile coaliției de guvernare la Televiziunea Română și Radioul Public sunt neconstituționale.

Şoc la TVR! Doina Gradea a anunțat că revine la conducerea instituției: „Let’s rock!”

Doina Gradea a fost demisă din funcție în ziua în care ambele camere ale Parlamentului au respins raportul de activitate al televiziunii publice. Măsura guvernanților a dus automat la îndepărtarea de la șefia instituției a Doinei Gradea. Potrivit fostei șefe TVR, Monitorul Oficial a publicat decizia CCR nr. 429 din 17 iunie 2021 referitoare la neconstituționalitatea numirilor guvernanților la șefia instituțiilor publice de televiziune și radio.

„Monitorul Oficial a publicat, astăzi, Decizia Curții Constituționale a României nr. 429 din 17 iunie 2021 referitoare la sesizarea de neconstituționalitate a Hotărârii Parlamentului României nr. 31/2021 privind numirea directorului general interimar. Începând de mâine sunt „back in business”! Nimic nu e întâmplător pe lumea asta. Cu credință le depășim pe toate”, a scris Doina Gradea pe Facebook.

Este oficial! Şefii TVR şi Radio România au fost demişi de Parlament. Doina Gradea şi Georgică Severin îşi iau adio de la funcţii!

Aceasta a transmis și pe Instagram că șefii legali ai Televiziunii și Radio-ului sunt ea și Georgică Severin: „Let’s rock!”.

Parlamentarii din Camera Deputaţilor şi Senat au votat pe 11 mai numirea Ramonei Săseanu în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Televiziune pentru 6 luni. Totodată, senatorii şi deputaţii au votat numirea lui Liviu Popescu în poziţia de director general interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune tot pentru 6 luni. Curtea Constituţională a României a constatat că cele două hotărâri ale Parlamentului au fost adoptate cu încălcarea principiului constituţional care consacră caracterul obligatoriu al respectării legilor. Deciziile sunt definitive şi în general obligatorii.