ŞOC pe PIAŢA MEDIA. O televiziune din România aflată în lista must carry SE ÎNCHIDE după o emisie de 20 ANI

Postul de televiziune TV H, operat de Fundația Mass-Media România de Mâine, se va închide. Societatea Mass Media România de Mâine a depus la CNA o solicitare de retragere a licenței postului TV H.   

28 mai 2019, 12:56
ŞOC pe PIAŢA MEDIA. O televiziune din România aflată în lista must carry SE ÎNCHIDE după o emisie de 20 ANI

Scietatea a depus la CNA și o cerere de retragere a licenței prin satelit pentru postul Radio Seven. De menționat că Mass Media România de Mâine va păstra frecvența pentru Radio Seven, post cu acoperire în București.

BOMBĂ pe PIAŢA MEDIA. Un post TV generalist se transformă în unul 100 la sută de sport. Va transmite Liga 1 şi Liga Campionilor

În luna februarie, Adunarea Generală a Acționarilor a decis încetarea activității postului invocând motive financiare. În toată istoria sa de aproape 20 de ani, postul a fost finanțat aproape în totalitate de Universitatea Spiru Haret. Ulterior, toți angajații postului (în jur de 50 – 60) au fost restructurați. În tot acest timp, din februarie până în mai, prorietarii postului au căutat soluții pentru a ceda licența și a vinde aparatura, după cum a declarat în fața CNA un reprezentant al TV H, în luna aprilie.

O nouă televiziune de filme se lansează în România. Este HD şi va difuza producţii de TOP

TV H era în lista must carry a posturilor libere la retransmisie.