ŞOC. PEPE nu va mai putea cânta. Ce s-a întâmplat

Pepe s-a trezit că i-a fost spartă maşina zilele trecute, în Parcul Herăstrău, fiind prădat de un laptop, în care avea multe materiale legate de profesia lui. Artistul a chemat poliţia la locul cu pricina şi speră să găsească făptaşii cât mai repede.

10 oct. 2014, 07:01

Trebuia să fie un final de săptămână relaxant pentru Ionuţ Pascu, alias Pepe, dar, din păcate, weekendul a devenit unul de coşmar, scrie click.ro. Artistul, soţia sa, Raluca, şi fetiţa lor în vârstă de doi ani, Maria, s-au urcat în maşina Porsche Cayenne, în valoare de 100.000 de euro, achiziţionată anul trecut, şi au plecat la o scurtă plimbare în Parcul Herăstrău.

Citeşte şi Raluca Pastramă l-a surprins pe Pepe cu o DECLARAŢIE de DRAGOSTE SUPERBĂ

Solistul a ales să parcheze chiar în faţa unui loc de distracţie, zonă aparent sigură, întrucât pe acolo mişună mai mulţi gardieni publici. S-au plimbat, i-au făcut poftele micuţei lor, însă la întoarcere, Pepe şi Raluca au avut parte de o privelişte de infarct. Au găsit geamul maşinii spart, iar laptopul lăsat în interior dispăruse.

Citeşte şi O trupă de teatru din Bucureşti a fost jefuită în Iaşi

Artistul şi soţia sa şi-au dat seama că au fost prădaţi, astfel că următorul pas a fost să sune la 112. „În urmă cu câteva zile s-a întâmplat incidentul, pe la 6-7 seara. Mi-au furat laptopul în care ţineam negativele pentru concerte. Îl aveam pe bancheta din spate, iar hoţii au pus ochii pe el când am dat căţelul jos din maşină. Am sunat la poliţie, au venit imediat, au luat amprente, le-am dat seria laptop-ului şi mi-au spus să nu mai parchez în zona respectivă. Am făcut o plângere şi sper să se rezolve”, a declarat Pepe.