ŞOC PRINTRE MANELIŞTI. Raluca Drăgoi a fost bătută la nunta la care a cântat FOTO

Caz șocant în lumea maneliștilor! Una dintre cele mai apreciate artiste a fost bătută cu bestialitate la un eveniment la care a fost invitată să cânte.

10 sept. 2018, 11:35

Raluca Drăgoi, una dintre cele mai apreciate artiste din lumea maneliștilor, căci despre ea este vorba, a trecut recent prin cel mai dificil moment din viață. În această dimineață, în jurul orei patru, cântăreața și soțul ei au fost bătuți cu bestialitate de mai mulți bărbați ce participau la o nuntă la care ei au susținut o cântare. În timpul prestației, mai mulți invitați au început să-i aducă injurii, iar Raluca a luat decizia de a înceta cântarea, imediat spiritele s-au inflamat, iar de la înjurături și până la o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas.

Citeşte şi SCANDAL cu săbii ninja, într-un club de manele de la marginea Buzăului. „A pornit pe fondul dedicaţiilor” FOTO

„Am fost bătută, tâlhărită și jefuită. Am fost invitată la un eveniment lângă Bolintin, acolo unde am cântat. În timpul cântării mai mulți invitați au început să mă înjure și de aici a început totul. Eu m-am oprit și după l-au lovit pe soțul meu am ieșit afară să discutăm, iar acolo am fost bătută cu bestialitate de cinci bărbați, am încercat să imi feresc fața ca să nu mă desfigureze. Mi-au luat bijuteriile și banii, toți banii pe care i-am primit”, a declarat Raluca.