Şoc şi groază în avion: Un pasager a strigat că toată lumea a fost OTRĂVITĂ

Un bărbat a fost arestat de poliţie după ce a provocat haos pe ruta Hong Kong - Statele Unite. Un pasager a început să strige despre Agenţia de Securitate Naţională, despre CIA şi că toată lumea a fost otrăvită. Bărbatul spunea că are legături cu Edward Snowden.

18 iun. 2013, 07:59

Într-un avion care mergea dinspre Hong-Kong către Statele Unite s-a produs panică după ce un bărbat a făcut un anunţ stupefiant, în gura mare. El a spus că toţi pasagerii au fost otrăviţi. După 10 ore de zbor pasagerii cursei Hong Kong-Newark s-au trezit la ţipetele bărbatului.

Individul, care părea să aibă tulburări psihice grave, era foarte agitat când a strigat că a „otrăvit pe toată lumea”, că va muri şi că agenţiile de spionaj îl urmăresc.

Pasagerii şi echipajul au încercat să-l calmeze pe bărbat, dar acesta a continuat ameninţările. El a zis că toţi pasagerii au fost otrăviţi, inclusiv el şi că va muri şi va deveni o non-persoană, că va dispărea.

A început apoi să strige, pomenind Agenţia pentru Securitate Naţională (NSA) şi CIA. A încercat să ducă mâna la buzunare, lumea s-a speriat, unii dintre pasageri au încercat să îl imobilizeze, l-au pus la pământ, iar membrii echipajului au reuşit să îi pună cătuşele şi să îl imobilizeze pe un scaun, altul decât cel pe care stătuse.

Bărbatul susţinea că serviciile secrete vor să-l ucidă pentru că are legături cu fostul angajat CIA, Eduard Snowden, cel care a dezvăluit că guvernul american colectează datele a zeci de milioane de americani.

Citeşte şi: Lumea văută din cabina piloţilor. Fotografii supranaturale realizate de la 10.000 de metri înălţime.

Bărbatul a fost arestat pe aeroportul din Newark şi dus la un spital de psihiatrie pentru evaluarea sănătăţii sale mintale.