Şoc şi groază în Chicago: Un bărbat şi-a tăiat organele genitale şi apoi i-a agresat pe trecători

Publicat: Miercuri, 26 Iulie 2017 11:44 // Actualizat: Miercuri, 26 Iulie 2017 11:44 // Sursa: romaniatv.net

Autorităţile americane au arestat un bărbat dezbrăcat, care şi-a tăiat organele genitale şi i-a hărţuit pe trecătorii dintr-un cartier din Chicago. Suspectul a încercat să atace o poliţistă care îl soma să se aşeze cu faţa la pământ.

Incidentul care a provocat groază a avut loc în comunitatea Irving Park, un cartier din nord-vestul Chicago.  În imaginile video transmise pe reţele se socializare se vede suspectul dezbrăcat în spatele unui gard de metal.

La un moment dat, bărbatul făcea atâta gălăgie, încât o poliţistă a intervenit. Femeia l-a somat verbal, ordonându-i să se culce cu faţa la pământ, dar bărbatul a devenit şi mai agresiv, înjurând-o, ameninţând-o şi spunându-i "scorpie". 

Ulterior, poliţista îi cere bărbatului să se întindă pe jos, dar el a început să se comporte şi mai agresiv. Ea l-a pus la pământ cu un pistol taser. Apoi, suspectul s-a ridicat şi s-a repezit la un alt poliţist dar a fost din nou pus la pământ cu taserul.

Un bărbat a reuşit să înregistreze scenele şocante. Se aude vocea celui care a făcut înregistrarea din timpul incidentului: "Doamne, împuşcă-l în posterior. Împuşcă-l pe tâmpitul ăsta ... E un moment în care poţi să împuşti oameni", se aude vocea celui care a reuşit să înregistreze faptele petrecute. 

Nu este clar dacă suspectul era drogat, deşi martorii susţin că acesta putea să fie sub influenţa unor droguri sintetice. De asemenea, acest incident a avut loc vizavi de o şcoală din Chicago.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8074
RON
27 Feb
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H