Şoc total la Hollywood, după ce Alec Baldwin a ucis o femeie pe platourile de filmare. „Mi se face rău de la stomac”

Celebrități și personalități din industria cinematografică au reacţionat şocate pe rețelele de socializare, după ce au aflat despre tragicul accident care a avut loc pe platoul viitorului film al lui Alec Baldwin, "Rust", joi, la Bonanza Creek Ranch din Santa Fe, New Mexico.

22 oct. 2021, 11:56
Şoc total la Hollywood, după ce Alec Baldwin a ucis o femeie pe platourile de filmare. „Mi se face rău de la stomac”

În timpul filmărilor, Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, a împușcat-o accidental și a ucis-o pe directorul de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul filmului Joel Souza, după ce i s-a descărcat arma de recuzită.

Actorul Elijah Wood a postat pe Twitter că moartea lui Hutchins este „absolut înfiorătoare și devastatoare”, în timp ce regizorul James Gunn a recunoscut că „cea mai mare frică a mea este că cineva va fi rănit mortal pe unul dintre platourile mele”.

Citeşte şi Alec Baldwin a omorât o femeie pe platourile de filmare. Actorul i-a împuşcat pe directorul de imagine şi pe regizorul filmului „Rust”

La rândul său, Paul Scheer s-a arătat extrem de revoltat de cele întâmplate. „Dincolo de tragedie, există atât de multe reguli de respectat, pentru a ne asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla. Nici măcar nu pot să înțeleg cum este posibil acest lucru. Atâția oameni au fost neglijenți, asta este o crimă! Halyna a fost un talent extraordinar. Mi se face rău de stomac„, a scris starul din The League, citat de Daily Mail.

Citeşte şi Artiști care au devenit celebri peste noapte. De la anonimatul internetului, pe ecranele de la Hollywood

Regizorul Mike Flanagan a postat pe Twitter că „i se rupe inima pentru familia și prietenii lui Halyna Hutchins”, iar un alt regizor, Amy J. Berg, a spus pentru Deadline: „Ce coșmar absolut! Am pierdut o stea în devenire, Halyna Hutchins”.

Alec Baldwin este co-producător al filmului „Rust”, în care joacă rolul nelegiuitului Harland Rust, al cărui nepot în vârstă de 13 ani este condamnat pentru o crimă accidentală.