ŞOCANT. Al Treilea Război Mondial începe în „3 puncte”. Clarvăzătorul Alois Irlmaier a prevăzut asasinarea generalului iranian

Clarvăzătorul Alois Irlmaier a prevăzut asasinarea generalului iranian Qassem Soleimani. Clarvăzătorul face predicţii cutremurătoare şi despre âara noastră. 

08 ian. 2020, 11:26
ŞOCANT. Al Treilea Război Mondial începe în „3 puncte”. Clarvăzătorul Alois Irlmaier a prevăzut asasinarea generalului iranian

Coincidenţă? Alois Irlmaier, un celebru clarvăzător, a prevăzut cu lux de amănunte că cel de-al Treilea Război Mondial va izbucnit brusc, după asasinarea unei persoane de rang înalt. Cum va arăta războiul şi ce a prezis Alois Irlmaier despre România?

Clarvăzătorul Alois Irlmaier a rămas în istorie datorită abilităţilor sale. Născut în 1894 în Scharam bei Siegsdorf, Bavaria de Sus, a prezis locurile din Germania ce aveau să fie bombardate, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Citeşte şi Qassem Soleimani urma să coordoneze un atac antiamerican în numai câteva zile

Despre un al Treilea Război Mondial, Alois Irlmaier spunea că „va fi în numele păcii şi va începe brusc”.

„Văd o cădere, un pumnal sângeros se află lângă el. Doi bărbaţi omoară un al treilea. Cel ucis este de rang înalt. Asasinii au fost plătiţi de către alte persoane. Unul dintre criminali este un om mic şi negru, celălalt un pic mai înalt, cu părul deschis la culoare”, prezicea Alois Irlmaier.

În acest context, vă amintim de asasinarea celui mai important general iranian, Qasem Soleimani. Acesta, mâna dreaptă a liderul din iran, a fost ucis la comanda lui Donald Trump în urma unui atac cu dronă. În vârstă de 62 de ani, generalul a avut un rol cheie în conflictele din Irak şi Siria.

„Văd un trei, dar nu ştiu dacă înseamnă trei zile sau trei săptămâni”, mai spunea Alois Irlmaier.

În timpul războiului, potrivit spuselor sale, Germania va fi luată prin surprindere de o armată care va trece prin Belgrad şi va înainta spre Italia. Populaţia va fugi panicată spre vest şi nu va mai rămâne mare lucru din oraşul Frankfurt. De asemenea, susţinea Alois Irlamier, forţa rusă va fi de neoprit!

Privind situaţia României, Alois Irlmaier vorbea despre faptul că ţara noastră se va afla în mijlocul războiului. Un „praf galben” care ucide tot în cale ar urma să ajungă şi în România. Acest praf va fi aruncat din avioane, între Marea Neagră şi Marea Nordului.

„Oamenii devin negri şi carne cade de pe oasele lor, atât de puternică este otrava”, susţinea clarvăzătorul.