Într-o sculptură veche de 2000 de ani apare un LAPTOP. Are până şi intrări USB FOTO

Publicat: Joi, 30 Iulie 2015 13:14 // Actualizat: Joi, 30 Iulie 2015 13:14 // Sursa: romaniatv.net

Există o mulţime de artefacte în lume care duc la concluzia că anticii foloseau cel puţin o tehnologie modernă ca a noastră. Sau este doar doar o eroare a omului de interpretare, care vede artefactele doar din punctu lui de vedere tehnologic. 

Aşa s-ar putea interpreta sculptura greacă, veche de peste 2.100 de ani, care a fost creată undeva în jurul anului 100 î.Hr, scrie lovendal.ro. Minunea poate fi văzută pe piatra de mormânt a unei femei împreună cu un copil-sclav. Copilul ţine în mână către femeie ceva ce pare a fi un... laptop din zilele noastre.

Citeşte şi Oameni care au făcut PACT CU DIAVOLUL. Unii şi-au vândut SUFLETUL în urma unui CONTRACT SCRIS

Şi femeia pare că se uită foarte atentă spre ecranul laptopului. În plus, femeia parcă ar accesa touchscreen-ul sau ar atinge un buton aflat în partea de sus a laptopului.

Înseamnă că grecii aveau acces în trecut la tehnologii extraterestre foarte asemănătoare cu cele folosite de noi în ziua de astăzi sau avem o dovadă a călătoriei în timp. Oricare dintre variante este demnă de luat în calcul sau pur şi simplu obiectul reprezintă cu totul altceva, ceva care aparţine timpului respectiv. 

Citeşte şi Experienţa traumatizantă a unui bărbat răpit de extratereştri. "Mi-au băgat fire în esofag, în ochi şi în..."

De asemenea, "laptopul" are două găuri în lateral, ce sunt asemănătoare cu porturile USB din ziua de astăzi, lucru care ar putea să îi pună pe gânduri chiar şi pe cei mai sceptici. 

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 ian 11:51
Răspunde | Votează email 0 email
Razvan
Ce porcarie! E pur si simplu o cutie si ii tine capacul cu degetele. Nu atinge nici un touchscreen.
30 iun 11:52
Răspunde | Votează email 0 email
nicu dobrescu
SANT MINCIUNI ,NU EXISTA ASA CEVA PE ACEL TIMP ,ACEL OBIECT DIN MANA ,BRATUL STATUI ERA UN PERGAMENT ,IN ZIUA DE AZI LA NOI SE NUMESTE SCRISOARE ,SECRETA ,UN DOCUMENT IM PORTANT .ASA CA NU VA MAI DATI CU PAREREA .ACESTA ESTE ADEVARUL ESTE UN PERGAMENT IN FORMA DE LAPTOPP.
10 iun 09:34
Răspunde | Votează email 2 email
alex
De ce induceti lumea in eroare??...alea sunt porturi HDMI..dar vai...acum am vazut ca Rtv a difuzat porcaria asta...nu tot voi ati difuzat si aia cu "gaina care nascut pui vii?"
30 iul 13:42
...doar doar o eroare a omului de interpretare, care vede artefactele doar din punctu lui de vedere tehnologic.  Citește mai departe…

...
30 iul 13:17
...de interpretare, care vede artefactele doar din punctu lui de vedere tehnologic.  Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H