Şocant: A fost considerată REGINA MUZICII pop, dar acum arată DEPLORABIL FOTO

Femeia intitulată regina muzicii pop, cu sute de milioane de albume vândute, a fost fotografiată într-o stare deplorabilă care nu o caracterizează. La vârsta de 51 de ani, Madona a fost ce a fost surprinsă pe stradă,  îmbrăcată toată în negru, într-o încercare nereuşită de a se deghiza. Ea a fost dată de gol de cei doi gemeni pe care îi are.

25 mart. 2013, 07:41

Cântăreaţa care a spart toate topurile cu fiecare dintre albumele sale, actriţă şi scriitoare, Madonna începe să piardă teren din cauza imaginilor din ultima perioadă. Diva pop a încercat să se deghizeze, îmbrăcându-se complet în negru, în timp ce se plimba prin oraşul New York, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Fiica Madonnei este designer şi cântăreaţă la numai 16 ani VEZI VIDEO

Fotografii au reuşit să o recunoască după ce vedeta a fost acompaniată de cei doi gemeni ai săi, David şi Mercy, în vârstă de şapte ani. Ea se îndrepta spre un centru comercial, Kabalah Center, din oraşul american. De la haine negre până la mânuşi şi ochelari negrii, actriţa a încercat din răsputeri să nu fie descoperită,motivul pentru care a recurs la acest gest fiind necunoscut.

Citeşte şi DJ-ul şi producătorul care a lansat-o pe Madonna a murit la 57 de ani

Ultima ei apariţie publică a fost la jumătatea lunii martie, în timpul premiilor GLAAD. Atunci Madonna a oferit publicului o imagine diferită, având o ţinută care denotă bun-simţ, fiind imaginea unei adevărate dive.

Citeşte şi Madonna a pozat goală cu noul ei parfum FOTO