Şocant: A fost înjunghiată de 20 ori în timp ce era la cumpăraturi cu bebeluşul ei de cinci luni

O femeie din America a fost înjunghiată de un tânăr de 19 ani în timp ce îşi făcea cumpărăturile într-un mall. Alături de ea se afla un bebeluş de doar cinci luni, care a scăpat nevătămat. Femeia se află în spital, în stare gravă. Bărbatul a atacat-o de 20 de ori cu un cuţit, aparent fără motiv.

20 ian. 2013, 12:03

Kerri Dalton, din New Jersey, se află în stare critică la spital. În vârstă de 29 de ani, femeia se afla într-un mall, unde îşi făcea cumpărăturile, atunci când un bărbat a atacat-o cu un cuţiti. Cu toate că a fost înjunghiată de 20 de ori în piept, femeia a reuşit să sune la salvarea.Din fericire, fetiţa în vârstă de doar cinci luni a scăpat fără nicio rană. Copilul se afla într-un cărucior, împins de mamă, cand a avut loc atacul.

Tyrik S. Haynes, în vârstă de 19 ani, din acelaşi oraş, a fost arestat pentru tentativă de omor deosebit de gravă. Cauţiunea pentru eliberarea lui se ridică la suma de un milion de dolari. Acelaşi bărbat a fost arestat luna trecută pentru că a dat foc unei pisici.

Autorităţile nu pot înţelege de ce femeia a fost atacată. Martorii oculari spun că femeia s-a luptat cu bărbatul înainte ca acesta să reuşească să o înjunghie.

„Ea o sa reziste, este puternică, este o luptătoare, este cel mai bun prieten al meu”, a declarat soţul victimei pentru New York Daily News.