ŞOCANT! A murit pe plajă după ce a fost izbit de un val. Avea 37 de ani şi ŞASE COPII

Lee Dingle, un american în vârstă de 37 de ani, tată a şase copii, a murit după ce un val puternic l-a lovit și l-a izbit de nisip, rupându-și gâtul.

22 iul. 2019, 14:07
ŞOCANT! A murit pe plajă după ce a fost izbit de un val. Avea 37 de ani  şi ŞASE COPII

Lee Dingle se juca pe plajă împreună cu trei dintre copiii lui, când a fost lovit şi pus la pământ de un val puternic, anunţă CNN. Forța impactului i-a rupt gâtul și l-a rănit atât de rău, încât bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi a murit ziua următoare, la spital.

S-a prăbuşit pe ringul de dans şi a murit peste nici o oră în ambulanţă

„Ne-am întâlnit când eu aveam 18 ani, iar el 19 și eram împreună de atunci. Nu ar fi trebuit să-mi iau adio la 37 de ani. Nu știu cum voi crește fără el, dar voi învăța. Doar că îmi doresc să nu se fi întâmplat”, a scris soția acestuia pe Instagram.

Lee Dingle a fost președintele Atlas Engineering în Carolina de Nord, o companie specializată în reabilitarea clădirilor. Împreună cu soția lui avea şase copii, dintre care patru adoptați. În 2016, cei doi au apărut într-un reportaj al CNN, după ce au încercat să modifice o dubă pentru fiica lor Zoe, care are paralizie cerebrală, folosind un scaun cu rotile motorizat.