ŞOCANT: Băiat de 9 ani, sechestrat şi obligat de ciobani să muncească la stână VIDEO

Jandarmii din judeţul Giurgiu au făcut o descoperire şocantă. Ei au dat peste un copil sechestrat la o stână şi pus la muncă forţată. Micuţul de doar 9 ani era dat în urmărire generală, iar familia sa îşi făcea griji.

09 aug. 2015, 08:44
ŞOCANT: Băiat de 9 ani, sechestrat şi obligat de ciobani să muncească la stână VIDEO

Mărturiile băiatului i-au cutremurat pe anchetatori. Acesta a mărturisit că ciobanii îl ameninţau cu cuţitul şi îl obligau să muncească.

La marginea localităţii Clejani, jandarmii au descins la o stână de oi. Aveau informaţii că ciobanii ar fura cereale. În loc să dea peste porumb, oamenii legii au rămas şocaţi când au găsit un copil. Micuţul era ţinut captiv, potrivit România TV.

La doar 9 ani, copilul a trecut printr-un adevărat calvar. Părăsit de mamă, crescut de un tată beţiv, băiatul a preferat să fugă de acasă. A crezut că va găsi oameni cu suflet, care să-l ajute. N-a fost deloc aşa.

La stână, copilul muncea cot la cot cu cei mari. Uneori, era trimis la furat de porumb sau floarea soarlui. Când a vrut să plece de-acolo, băiatul a fost bătut cu pumnii şi picioarele şi ameninţat cu cuţitul şi pistolul de către ciobani.

Tras la răspundere de poliţişti, ciobanul s-a dat drept om cu suflet bun.”L-am luat de la peco. Spăla maşina şi mi-a zis fata aia să-l iau că dormea prin şanţ. Mi-a zis: ia-l şi ai grijă de el”, a spus ciobanul. 

O anchetă este acum în plină desfăşurare. Băiatul a fost luat de autorităţi.