UIMITOR. Ce au găsit medicii în burta unei pisici: „Cel mai neobişnuit caz din carieră” FOTO

Multe pisici sunt fascinate de televizor şi sunt surprinse adesea în faţa micilor ecrane urmărind imaginile mişcătoare. Una dintre ele a fost tentată, de data aceasta, de antena televizorului, pe care a înghiţit-o.

11 ian. 2013, 08:35

Alphie, o pisică din Anglia, a înghiţit antena metalică de 15 cm a unui televizor. Stăpâna sa şi-a dat seama abia după ce a observat că antena TV lipseşte.

Pisica Alphie a fost dusă de urgenţă la spital de către stăpâna sa, Vanessa Waite în vârstă de 36 de ani, din Sheffield, după ce animalul a început să aibă probleme de respiraţie.

Medicii veterinari i-au făcut radiografie şi au rămas şocaţi de ce au observat. Antena televizorului se afla în esofagul şi stomacul pisicuţei. Ei au fost nevoiţi să o opereze de urgenţă pentru a-i salva viaţa.

Vanessa Waite a declarat că pisica ei are o dependenţă pentru televizor, în faţa căruia stă ore întregi. Însă, nu şi-ar fi imaginat vreodată că va înghiţi antena TV lungă de 15 cm.

Medicul veterinar care s-a ocupat de Alphie a declarat că este cel mai neobişnuit caz cu care s-a confruntat în toată cariera sa.

Stăpâna pisicii este recunoscătoare medicilor care i-au salvat viaţa animalul său de companie şi a promis ca pe viitor să nu mai lase pisicuţa nesupravegheată pe langă obiecte ce pot fi înghiţite cu uşurinţă.

„Nu mi-a venit să cred ce văd când m-am uitat la radiografie. Antena părea uriaşa în corpul său micuţ. Este uimitor că şi-a revenit complet”, a declarat stăpâna pentru Daily Mail.