ŞOCANT! Ce păţeşte o jurnalistă în timpul unui LIVE de la Cupa Mondială VIDEO

Incident scandalos petrecut la Cupa Mondială din Rusia. Reportera columbiană Julieth Gonzalez Theran a fost agresată de un fan în timpul unei intervenţii în direct.

20 iun. 2018, 09:16

După cum reiese şi din imaginile care au fost postate în mediul virtual, Julieth Gonzalez Theran, care lucrează în Rusia pentru postul german de ştiri Deutsche Welle, a avut parte de un incident regretabil în timpul unui LIVE. În imagini se poate observa cum un suporter intră în cadru, în timpul intervenţiei în direct, o apucă de sân pe jurnalistă şi o sărută pe obraz. În ciuda incidentului şocant, reportera a continuat LIVE-ul, fără să schiţeţe vreo grimasă.

Imagini XXX în Rusia. Două fane ale Mexicului s-au sărutat în public şi au dărâmat internetul VIDEO

„Am stat acolo vreo două ore, timp în care mi-am pregătit lucrurile, şi nimic nu mi s-a întâmplat. Dar când eram în direct, un bărbat a profitat de asta. A venit la mine, m-a sărutat şi m-a atins pe sân. Trebuia să continui. După aceea, am încercat să văd dacă bărbatul mai e acolo, dar plecase. Nu merităm acest tratament. Suntem egali din punct de vedere profesional şi avem aceleaşi drepturi. Împărtăşesc bucuria fotbalului, dar trebuie să facem o diferenţă între afecţiune şi agresiune”, a scris Julieth Gonzalez Theran pe Instagram.

Bărbatul care a agresat-o pe jurnalista columbiană nu a fost încă identificat.


loading...