GEST ŞOCANT al directorului de la azilul unde a murit Zina Dumitrescu. Ce s-a întâmplat la PARASTASUL de 40 DE ZILE

Parastasul de 40 de zile pentru Zina Dumitrescu, anunțat de Ion Cassian, directorul azilului unde s-a stins fosta creatoare de modă, a fost înlocuit cu o petrecere dată acesta cu ocazia zilei sale de naștere.

04 mai 2019, 14:34
GEST ŞOCANT al directorului de la azilul unde a murit Zina Dumitrescu. Ce s-a întâmplat la PARASTASUL de 40 DE ZILE

Ion Casian a promis la moartea Zinei Dumitrescu faptul că va face parastasul de 40 de zile.

„Eu o să mă ocup de parastasul de 40 de zile. O să îl fac la azil. Nu știu ce are de gând Cătălin Negreanu. Dacă și el va face ceva în acest sens”, declara directorul azilului imediat după incinerarea Zinei Dumitrescu.

ŞOCANT! Ultima imagine cu Zina Dumitrescu în viaţă! Cum arăta „mama modei româneşti” FOTO

Surpriză, însă: pomana anunțată de Ion Cassian, care ar fi trebuit să aibă loc în acest week-end, a fost înlocuită cu o petrecere dată de acesta cu ocazia zilei sale de naștere.

„Sâmbătă o să-mi serbez ziua de naștere. De parastas nu știu nimic. O să întreb fetele ce au făcut”, a declarat pentru Libertatea directorul azilului, care promisese că se va ocupa de pomenirea „Mamei Zina” și anunțase inclusiv o slujbă religioasă pentru aceasta.

Emoţionant! Care au fost ultimele cuvinte spuse de Zina Dumitrescu

La rându-i, fiul Zinei Dumitrescu nu a anunțat nimic în acest sens. Singurele care s-au gândit să o pomenească sunt fostele sale manechine. Doar că ele nu au nici măcar unde să-i aprindă o lumânare întrucât băiatul fostei creatoare, Cătălin Negreanu, a decis să incinereze trupul mamei sale și nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu cenușa.

Zina Dumitrescu s-a stins din viață pe data de 28 martie, la 82 de ani, la azilul din Ghermănești unde-și petrecuse ultimii ani.