ŞOCANT. Cine este interlopul care a pus Poliţia pe o pistă greşită în cazul crimelor de la Caracal VIDEO

Remus Rădoi, interlopul care ar fi pus poliția pe o pistă greșită în cazul crimelor de la Caracal, a fost prezentator al unei emisiuni la televiziunea lui Serghei Mizil.

03 aug. 2019, 14:27
ŞOCANT. Cine este interlopul care a pus Poliţia pe o pistă greşită în cazul crimelor de la Caracal  VIDEO

Prezentat în presă, de-a lungul timpului, ca un interlop care „controlează Caracalul” și recent ca omul care a trimis poliția pe o pistă greșită în cazul Caracal, Remus Rădoi a fost moderatorul emisiunii „Realitatea Românească” de la postul 6TV, la care a fost acționar și Serghei Mizil, scrie stirilekanald.ro. Șef al unei firme de pază, filmat în timp ce se lupta în stradă cu rivalii din clanul Oacă, Rădoi suferă o transformare atunci când este în fața camerei.

Citeşte şi A fost recuperat şi telefonul Luizei Melencu. Anchetatorii l-au recuperat de la amanet cu tot cu cartelă

Înconjurat de profesori universitari, oameni de afaceri sau autorități locale, Rădoi a abordat în cadrul emisiunilor sale teme precum: politica României de după 1989, traseismul politic sau istoria ascunsă a României.

Remus Rădoi s-a făcut remarcat și în perioada 2003-2005 când a făcut donații în cadrul emisiunii „Dăruiești și câștigi” de la PRO TV, moderată atunci de Cristian Tabără.

A vrut să-și deschidă propria televiziune

Pasiunea pentru televiziune este însă una veche pentru Rădoi. În 2008, el a solicitat la CNA licență pentru un post propriu de televiziune intitulat Red TV. Andrei Păunescu urma să fie director general, iar Dinu Maxer – director de programe. Potrivit lui Rădoi, investiția a fost de 1,2 milioane euro, însă în ultimul moment, fiul poetului Adrian Păunescu s-a răzgândit, deranjat probabil de faptul că urma să fie asociat cu un personaj bănuit de legături cu lumea interlopă.

Poreclit „Codiță”, Remus Rădoi este absolvent a facultăților de psihologie și științe economice. El deține în Caracal mai multe restaurante și o firmă de securitate. Conflictul său cu gruparea Oacă este unul cunoscut de tot orașul, însă despre el se spune că ar fi protejat de personaje politice importante. Despre Rădoi s-a spus că ar fi protejat de poliția din județ, însă era în același timp în conflict cu Nicolae Mirea, șeful Poliției Caracal, demis după scandalul cu fetele răpite. Rădoi era însă în relații bune cu Nicolae Alexe, adjunctul șefului IPJ Olt, care a apelat la el în speranța că îl va identifica pe cel care o ține sechestrată pe Alexandra. „Codiță” l-a trimis însă la trei adrese ale rivalilor săi din clanul „Oacă”.