ŞOCANT. Cine este VICTIMA accidentului de pe Bd. 13 Septembrie. DOLIU ÎN SPORT

Accident cumplit în cursul nopţii de marţi spre miercuri în centrul Capitalei. Un şofer de 39 de ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un copac. Martorii spun că avea viteză şi că s-ar fi luat la întrecere cu un alt autoturism.

29 oct. 2015, 09:15
ŞOCANT. Cine este VICTIMA accidentului de pe Bd. 13 Septembrie. DOLIU ÎN SPORT

Soferul care se afla la volanul autoturismului rasturnat in mijlocul Bd. 13 Septembrie se numeste Adrian Ciobanu, tehnician dentar de meserie si practicant al sporturilor de contact. Ciobanu terminase antrenamentul, iar la doua ore dupa ce a plecat de la sala a intrat cu masina intr-un pom de pe marginea drumului.

Martorii care se aflau in zona vorbesc despre o sicanare in trafic in care ar fi fost implicat acesta si viteza mare cu care el ar fi circulat. Urmele de derapaj trasate de criminalisti arata cum Ciobanu a pierdut controlul masinii pe un drum drept, fara nici un obstacol in cale.

VEZI ŞI Accident cumplit în Capitală. Un şofer a murit după ce a intrat într-un copac VIDEO

Colegii de antrenament ai lui Adrian Ciobanu spun ca iubea viteza si motocicletele.

„M-a socat vestea. Chiar imi spunea ca senzatia asta pe care o ai pe motocicleta e unica si eu i-am zis ca poti avea senzatii tari si la antrenament, nu trebuie sa te supui unor riscuri”, a spus Tudor Mihaita, fiul actorului George Mihaita, si el practicant de arte martiale, pentru Pro Tv.

„Era haios, m-am antrenat cu el marti seara, chiar radea de mine ca daca imi sparge dintii, tot el mi-i face la loc. Vom merge si inmormatare si voi propune ca echipa de Ju Jitsu sa poarte chimonouri negre in memoria lui”, a completat Ionut „Pitbull” Atodiresei.