ŞOCANT: Copilotul aeronavei Germanwings AFLASE de pe INTERNET variante de SINUCIDERE cu AVIONUL

Informaţii uluitoare ies acum la lumină despre copilotul german, Andreas Lubitz, care a prăbuşit avionul Airbus320, al companiei low-cost Germanwings, în data de 24 martie, în Alpii francezi. El se informase prin Internet despre tehnici de prăbuşire cu avionul.

02 apr. 2015, 16:22
ŞOCANT: Copilotul aeronavei Germanwings AFLASE de pe INTERNET variante de SINUCIDERE cu AVIONUL

Copilotul german, Andreas Lubitz, se informase pe Internet despre sinucidere şi despre uşile blindate ale cabinei piloţilor, au informat, joi, procurorii germani care au făcut ancheta asupra prăbuşirii avionului în Alpii francezi.

În urma percheziţiilor făcute la una dintre locuinţele copilotului, anchetatorii au găsit şi o tabletă, pe care au cercetat-o apoi. Astfel, anchetatorii au aflat din datele conţinute în aceasta, că Lubitz făcuse adevărate cercetări, până în data de 23 martie (cu o zi înainte de a prăbuşi avionul), care arată, potrivit procurorilor, că el „se informase asupra modalităţilor de sinucidere”, precum şi despre „măsurile de siguranţă ale uşilor cabinei piloţilor”, potrivit unui comunicat al Parchetului din Dusseldorf, care a precizat că datele aflate de anchetatori de pe tabletă corespund „perioadei cuprinse între 16 martie şi 23 martie”. 

Citeşte şi AVION PRĂBUŞIT în Franţa: A fost găsită a doua CUTIE NEAGRĂ a aparatului

Metode de tratament medical

În afară de aceste cercetări, Lubitz s-a documentat, tot prin Internet, despre „metode de tratament medical”, a mai dezvăluit aceeaşi sursă, fără să precizeze însă despre ce fel de boală se interesa Lubitz.

Potrivit datelor culese de jurtiţia franceză, copilotul de 27 de ani pare să fi prăbuşit intenţionat avionul, luându-şi astfel viaţa, împreună cu alte 149 de persoane, adică toate care se aflau în avion în acel moment – pasageri şi membri ai echipajului.

Citeşte şi AVION PRĂBUŞIT FRANŢA: Copilotul ar fi ascuns adevărul medicilor în legătură cu concediul medical

Luni, Parchetul din Dusseldorf a afirmat că Lubitz „se afla în tratament psihoterapeutic din cauza tendinţelor suicidare pe care le manifesta de mai mulţi ani, înainte de a-şi obţine brevetul de pilot.