ŞOCANT! Cum a ajuns această tânără să fie mutilată pe viaţă după ce şi-a mărit buzele FOTO

Siana O'Connor, o tânără în vârstă de 24 de ani din Marea Britanie, s-a trezit cu o infecție teribilă după ce și-a făcut mai multe intervenții chirurgicale de mărire a buzelor.

24 nov. 2019, 15:05
ŞOCANT! Cum a ajuns această tânără să fie mutilată pe viaţă după ce şi-a mărit buzele FOTO

Siana O’Connor a ajuns să regrete că și-a făcut mai multe intervenții de mărire a buzelor după ce s-a trezit cu o infecție groaznică.

„Îți provoacă dependență, iar după ce vezi rezultatul îți dorești din ce în ce mai mult. Am călătorit mile de la mine de acasă pentru a merge să fac procedura care mă costa 70 de lire pentru 0.25 ml”, spunea Siana O’Connor, conform Mirror.

COŞMARUL UNEI TINERE. A vrut buze un pic mai mari, dar a ajuns la spital cu nişte buze uriaşe din care curgea puroi verde FOTO

Siana O’Connora rămas însărcinată, iar în tot acest timp a întrerupt procedurile. Însă după ce a născut, în aprilie, a vizitat din nou cabinetul medicului estetician.

„În aprilie mi-am pus 0,5 ml de acid hialuronic și imediat am știut că ceva nu este bine. Am simțit că buzele mele se umflă, iar după o săptămână buzele mele au început să se decoloreze și să devină albe. M-am uitat pe internet și am citit că este vorba de lipsa circulației sângelui în buze. Au început să îmi apară bășici care imi provocau dureri când le atingeam”, mai declara tânăra de 24 de ani.

Siana O’Connor a mers la medic și a fost nevoită să ia 10-12 antibiotice și steroizi pe zi pentru a se bucura din nou de buzele ei naturale.