ŞOCANT! Cum a rămas Ciprian Marica fără contul de Instagram. Ce greşeala URIAŞĂ a făcut: „Haideţi să vă spun ce fraier sunt!”

Ciprian Marica a ramas fara contul de Instagram dupa ce a comis o greseala capitala. Crezand ca discuta direct cu oficialii Instagram, fostul fotbalist si-a oferit datele personale unor terti si astfel s-a trezit cu contul blocat.

29 mart. 2019, 07:31
ŞOCANT! Cum a rămas Ciprian Marica fără contul de Instagram. Ce greşeala URIAŞĂ a făcut: „Haideţi să vă spun ce fraier sunt!”

Ciprian Marica a fost somat sa achite o anumita suma de bani pentru a-si recupera contul. Fostul international roman a povestit intreaga intamplare pe Facebook.

Ciprian Marica şi Ioana Marcu au doi copii, dar nu sunt căsătoriţi. Fotbalistul dezvăluie motivul pentru care nu vrea să se însoare

„Haideti sa va spun ce fraier sunt si cum mi-au blocat niste „baieti destepti” contul de Instagram, ciprianmaricaoficial. Am primit un mail de la Instagram Official si nu ma uit ca fraierul sa verific adresa de mail care era: [email protected]. Ma rog, va atasez mai jos si poze.

In acest mail imi spun ca vor sa imi verifice Instagramul si sa-l autentifice ca fiind oficial si pentru asta au nevoie de o poza cu mine si cu buletinul. In masina cu buletinul in mana fara sa stau prea mult pe ganduri, rog un prieten, fa-mi mai repede o poza sa le trimit la astia sa-l puna si mie vazutul ala albastru si, hop, le trimit poza

In asteptarea cerculetului albastru de autentificare, am primit un mare „disabled account” si daca vreau contul inapoi trebuie sa platesc „a compensation”. Wtf? Ce am facut? Incerc sa ma conectez din nou si mai primesc un mail de la Facebook de data asta… va atasez adresa de mail de la care am primit, ca o data am fost fraier, a doua oara ma uit. Vad ca Facebook-ul nu au reusit sa-l blocheze. Acum intrebarea este: a mai patit cineva asta ? Stie cineva ce este de facut si cum pot rezolva sa imi recuperez contul?”, a fost mesajul postat de Ciprian Marica.