ŞOCANT! Cum l-a pedepsit Ion Ţiriac pe fiul său pentru că nu a venit îmbrăcat adecvat la UN EVENIMENT

Karim Țiriac, 24 de ani, fiul lui Ion Țiriac din relația cu egipteanca Sophie Ayad, a a avut parte de o experienţă inedită la ultima sa vizită făcută la Bucureşti.

06 mart. 2020, 17:18
ŞOCANT! Cum l-a pedepsit Ion Ţiriac pe fiul său pentru că nu a venit îmbrăcat adecvat la UN EVENIMENT

Karim Țiriac locuiește în SUAși a absolvit, în 2019, Facultatea de Științe Politice a Universității din Chicago, unde taxele pentru cei patru ani de școlarizare au fost de 320.000 de dolari. Tânărul nu va uita prea curând ultima sa vizită la Bucureşti.

Sophie Ayad, femeia cu care Ion Ţiriac are doi copii, face dezvăluiri ÎN PREMIERĂ despre MILIARDAR

„Ion Țiriac trebuia să mergă la o recepție cu fiul său, Karim, însă acesta nu venise pregătit cu ținuta adecvată pentru un astfel eveniment. L-a rugat pe prietenul său armean Agop Kirmiziyan să meargă cu băiatul să-și cumpere un costum elegant, dar nu foarte scump. Agop, care are fabrici de confecții, l-a dus într-un mall, cu magazine de firmă, și i-a luat un costum de 1.500 de lei”, au dezvăluit persoane din anturajul lui Ion Țiriac pentru Libertatea.

Fata lui Ion Ţiriac, incendiară! Ioana Ţiriac s-a pozat în cele mai sexy ipostaze FOTO

Ion Țiriac nu s-a oprit însă la costumul de 1.500 de lei, echivalentul a 300 și ceva de euro: „Şi-a adunat din vasta lui garderobă mai multe costume vechi pe care nu le mai purta și l-a rugat pe Agop Kirmiziyan să le modifice pentru a le purta fiul său, Karim”.