ŞOCANT. Dan Capatos, ameninţat cu moartea. Un tânăr a făcut o petiţie online pentru uciderea prezentatorului TV

Dan Capatos a făcut astăzi o dezvăluire şoc. Un tânăr face o petiţie pe un grup de pe una dintre reţelele de socializare pentru a-l ucide pe Dan Capatos. Prezentatorul a decis să îl dea pe bărbat pe mâna poliţiştilor.

19 apr. 2017, 08:16
ŞOCANT. Dan Capatos, ameninţat cu moartea. Un tânăr a făcut o petiţie online pentru uciderea prezentatorului TV

Prezentatorul Dan Capatos a anunţat marţi seară, la sfârşitul emisiunii pe care o prezintă, că un tânăr, mai exact Mihai C. Ionuţ, acesta fiind numele său de pe Facebook, a iniţiat o petiţie în mediul online, pentru a-l ucide, scrie spynews.ro. Prezentatorul nu a trecut neobservată iniţiativa acestuia, ba mai mult, a decis să ia măsuri.

Citeşte şi Andreea Berecleanu a mărturisit un secret dureros. „Mă lupt cu o boală grea”

„Îl va vizita şi un poliţist. (…) M-am gândit să îi fac o plângere la Poliţie şi ca să dea o explicaţie. Am făcut tot ce trebuie. (…) O să mă ţin de capul lui până dă socoatelă.” a declarat Dan Capatos la „Xtra Night Show”.

Prezentatorul a arătat şi în direct o poză a tânărului care a iniţiat petiţia. Dan Capatos vrea să facă dreptate, să îl dea pe mâna poliţiştilor pe bărbat, după cum a şi afirmat, demersurile fiind pornite deja.

Pe Dan Capatos îl puteţi urmări în fiecare seară de luni până joi, de la ora 23.30 pe Antena 1. Alături de Silviu Andrei, Cătălin Bordea, Anisia Gafton şi Daniela Crudu, dezbat cele mai tari subiecte în emisiunea „Xtra Night Show”.