ŞOCANT. Furios după înfrângerea „tunarilor”, un fan al lui Arsenal a omorât un suporter al lui Liverpool

Un kenyan, fan al echipei de fotbal Arsenal Londra, l-a înjunghiat mortal pe un conaţional ce susţinea formaţia Liverpool, în timp ce urmărea meciul dintre cele două echipe câştigat sâmbătă de ''cormorani'' cu 5-1 în Premier League.

11 feb. 2014, 09:34
ŞOCANT. Furios după înfrângerea „tunarilor”, un fan al lui Arsenal a omorât un suporter al lui Liverpool

Conform poliţiei kenyene, cei doi microbişti, unul fan al formaţiei FC Liverpool, iar celălalt susţinător înfocat al lui Arsenal Londra, au avut o dispută violentă în timpul jocului de sâmbăta trecută (5-1 pentru Liverpool), iar David Mwangi, fanul lui Arsenal, a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat pe Anthony Mutethia, suporterul lui Liverpool.

Citeşte şi Pistolar pe gazon. Un fotbalist englez a fost împuşcat în faţa a 150 de spectatori

Premier League este urmărită cu mare interes în Kenya, unde fanii se întâlnesc cu regularitate în baruri şi restaurante pentru a-şi urmări echipele favorite.

Actele de fanatism au provocat victime în anii trecuţi, aşa cum s-a întâmplat în 2013, când un fan al lui Manchester United s-a sinucis după o înfrângere a favoriţilor la Newcastle United, sau în 2009, când un fan al ”tunarilor” s-a spânzurat după eşecul lui Arsenal Londra cu Manchester United, în returul semifinalelor Ligii Campionilor.

Citeşte şi O româncă şi-a înjunghiat soţul italian în timp ce se aflau în vacanţă