Şocant: Gestul la care a recurs un BĂRBAT după ce prietenii au râs de el că nu ştie să tragă cu ARMA

Un bărbat din America a recurs la un gest şocant după ce trei dintre prietenii şi colegii lui de muncă au râs de el că nu ştie să folosească o armă.

03 iun. 2013, 18:15

Andrew Joseph Lobban, un bărbat de 31 de ani din Florida, şi-a împuşcat trei prieteni care îi erau de asemenea colegi de muncă, după ce aceştia au râs de el că nu ştie să folosească o armă, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi CRIMINAL la 4 ani: Şi-a omorât tatăl pentru că nu i-a cumpărat un joc

Astfel, Josue Santiago, Benjamin Larz Howard şi Jerry Lamar Bynes Jr. au murit în cursul nopţii de sâmbătă, omorâţi cu sânge rece de bărbatul nervos. Cei patru lucrau într-un club de noapte şi au ieşit în ziua lor liberă să se distreze. Cu toate acestea, victimele au râs pe tot parcursul nopţii de criminal, arătându-i un film în care el rata o ţintă la un poligon de tragere. 

A continuat să vorbească depsre faptul că prietenii lui au râs de el, chiar şi după ce i-a omorât. Chiar l-a deranjat acest lucru„, a declarat Mike Hilton, poliţistul care l-a arestat pe bărbat.

Citeşte şi Panică într-un centru comercial: Un bărbat şi-a ÎMPUŞCAT soţia pentru că îl părăsise

Bărbatul şi-a omorât prietenii folosind un pistol cu calibrul de 9 mm pe care l-a aruncat ulterior într-un coş de gunoi. După ce au găsit arma, poliţiştii au dat de urma agresorului care se afla în casa prietenei sale. El va petrece mulţi ani după gratii pentru crimele sale.