Șocant! Intrare forțată în casa Loredanei Chivu. Executorii judecătorești confiscă obiecte de lux în valoare de 124.000 de euro

Zi neagră pentru Loredana Chivu! Executorii judecătorești au dat buzna în casa ei, după ce au spart ușa cu o bormașină. Urmează să îi fie confiscate bunuri de aproximativ 124.000 de euro.

29 feb. 2024, 18:22

Fosta asistentă TV, Loredana Chivu, se confruntă cu o situație dificilă din cauza fostului ei partener de viață! Executorii judecătorești au pătruns în locuința vedetei pentru a-i confisca bunuri în valoare de peste 124 de mii de euro.

După o relație tumultoasă, Loredana Chivu și fostul ei iubit au ajuns în instanță pentru a rezolva disputele financiare, referitoare la cadorile primite de aceasta în timpul relației lor.

Citește și: Loredana Chivu a mai câștigat o luptă cu fostul iubit. La aproape un an de la despărțire, bărbatul încă nu îi dă pace blondinei

Potrivit informațiilor obținute de la Spynews.ro, fostul partener al vedetei a obținut aprobarea instanței pentru a o executa silit pe Loredana Chivu, urmărind recuperarea unei sume de puțin peste 124 de mii de euro.

În dimineața aceasta, executorii și-au făcut intrarea în locuința fostei asistente TV și au început să identifice și să confiște bunuri pentru a acoperi suma datorată fostului iubit.

Fostul iubit al Loredanei Chivu a afirmat în fața instanței că orice sumă recuperată de la vedetă va fi donată în întregime unei tinere cu dizabilități, așa cum a fost stabilit în documentul obținut de Spynews.ro.

Pe de altă parte, Loredana Chivu a izbucnit în fața polițiștilor și a executorilor, negând vehement acuzațiile aduse de fostul ei partener. Aceasta a afirmat cu tărie că nu a primit niciodată salariu de la acesta și că nu a semnat niciodată vreun document referitor la afacerile sau bunurile lui.

„Nu mi-am luat niciodată salariu de la el, nu am semnat niciodată nimic în firma lui, nu există! Între mine și el nu a fost o relație de salariu sau împrumut. El acum poate să zică orice. A depus 30 de procese cu aceeași acțiune, sechestru, a găsit un judecător care a aprobat. (…) Același proces a fost respins la Dâmbovița, identic, și îl aprobă în altă parte. Eu ce fac? La mine nu se mișcă treburile, dar la el se micșcă, cu șpagă și cu ce face el. (…) Sunt femeie, vreau să îmi văd și eu de viața mea, să îmi fac familie, să fac copii, am alte treburi de făcut decât să stau să mă cert. Nici măcar nu am făcut public să sunt urmărită, că sunt amenințată, că sunt filmată în sală, nu am mai făcut public nimic pentru că îmi doresc să scap de toate lucrurile astea și nu pot”, a mărturisit Loredana Chivu.

Conflictul dintre Loredana Chivu și fostul ei partener este în plină desfășurare, având noi dezvăluiri și procese în curs. În ciuda încercărilor de a-și face dreptate, instanța a respins cererea sa de apel, punând capăt temporar disputelor lor legale.

Citește și: Loredana Chivu, din nou îndrăgostită! Diva a confirmat relația cu Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam. ”Suntem împreună, i-am cunoscut și fetița, pe Anda nu are rost să o aduc în discuție”