Şocant. Motivul pentru care MOŞ CRĂCIUN a ajuns la închisoare şi va divorţa de soţia lui

Un american de 49 de ani, care în perioada sărbătorilor de iarnă lucra în magazine costumat în Moş Crăciun, a fost arestat după ce a încercat să seducă o adolescentă de 15 ani pe internet. Cu toate acestea, atunci când s-a dus la întâlnire, el a dat peste mai mulţi poliţişti care îl filau de mai mult timp.

17 iul. 2013, 19:34
Şocant. Motivul pentru care MOŞ CRĂCIUN a ajuns la închisoare şi va divorţa de soţia lui

Wiley Gene Davis a fost arestat pentru acuzaţia de tentativă de sex cu minore, după ce a sedus mai multe fete pe internet în încercarea lui de a face sex cu ele. Din nefericire pentru perversul cu barbă, el fost prins de poliţişti în timp ce voia să se întâlnească cu una dintre ele, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi Poliţiştii sunt NEDUMERIŢI: Sania lui MOŞ CRĂCIUN, descoperită în mijlocul verii pe o stradă FOTO

Moş Crăciunul din Oklahoma a făcut mai multe propuneri unei fete de 15 ani, după ce a răspuns la un mesaj postat pe un site de anunţuri. Astfel, el i-a spus că este binecunoscutul Moş, întrebând-o dacă nu vrea să stea în poala lui.

Cred că Moş Crăciun are un cadou foarte frumos pentru tine. O să fie amuzant să încerc să te învăţ fetiţă„, a scris bărbatul într-unul dintre mesajele trimise tinerei care era de fapt un agent de poliţie sub acoperire.

Citeşte şi Coşmar de Crăciun. O tradiţie se putea transforma într-o tragedie GALERIE FOTO

El a fost arestat în cursul zilei de joi, atunci când stabilise să se întâlnească cu adolescenta. Ulterior, s-a descoperit că el deţinea şi un pistol cu calibrul de 40 de milimetri. În prezent, pedofilul se află în închisoare, fiind nevoit să plătească suma de 30.000 de dolari pentru a fi eliberat până pe data de 22 august când va avea loc procesul.

Mai mult, soţia sa a cerut divorţul, după ce a descoperit bizarele pasiuni ale bărbatului care joacă rolul lui Moş Crăciun.