ŞOCANT: O femeie a fost îngropată de vie. Oamenii au înlemnit când a fost deschis sicriul

Scene de groază într-un cimitir, unde o femeie în vârstă de 37 de ani a fost înmormânată de vie. Mama acesteia îi acuză pe medici că au declarat-o moartă, deşi fiica ei trăia. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

17 feb. 2018, 08:45
ŞOCANT: O femeie a fost îngropată de vie. Oamenii au înlemnit când a fost deschis sicriul

Rosangela Almeida dos Santos a fost înmormântată timp de 11 zile de vie, potrivit dailystar.co.uk. Femeia nu era căsătorită şi nici nu avea copii.

Oamenii care locuiau lângă cimitir s-au plans că aud auzit zgomote ciudate şi au cerut să fie deschis sicriul, afirmând că sunetele se aud de la mormântul tinerei.

Rosangela Almeida dos Santos a fost deshumată, iar sute de oameni s-au adunat la cimitir pentru a vedea despre ce este vorba. Lumea adunată a înlemnit pe loc. Scene desprinse parcă din filmele de groază au urmat. În interiorul sicriului era sânge peste tot, iar picioarele femeii erau încă calde, iar unghiile ei erau smulse.

Mama femeii a afirmat că pe trupul ficei sale existau răni care nu erau prezente când a fost înmormântată şi a cerut autorităţilor să îi investigheze moartea, considerând că medicii au declarat-o moartă deşi femeia încă trăia.

Poliţia a deschis o anchetă.