ŞOCANT O femeie a fost ucisă de câini în timp ce alerga pe malul Lacului Morii. Mai fusese atacată o dată în aceeaşi zonă

O femeie din capitală a decedat, după ce ar fi fost muşcată de câini în timp ce alerga în zona Lacului Morii din sectorul 6, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

21 ian. 2023, 12:43
ŞOCANT O femeie a fost ucisă de câini în timp ce alerga pe malul Lacului Morii. Mai fusese atacată o dată în aceeaşi zonă

Poliţiştii Secţiei 20 Poliţie au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga ar fi fost muşcată de câini. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

„În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews că victima este o femeie în vârstă de 43 de ani, care ar fi fost atacată de o haită de 7-8 câini. Cel care a sunat la 112 a fost un cetățean care a văzut de la depărtare ce s-a întâmplat și a încercat sa intervină, dar ar fi fost prea târziu când a ajuns, au mai spus sursele citate.

Este vorba despre aceeași femeie care în luna aprilie a anului trecut a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacată de câini în aceeași zonă. Ea făcea jogging lângă digul Lacul Morii când a fost atacată de câini, suferind răni multiple la cap și la membre. Atunci, femeia a fost salvată de doi biciclişti care treceau în acel moment prin zonă.

Primăria Capitalei a anunţat că purtătorul de cuvânt al ASPA, Cătălina Trănescu, şi un reprezentant de la Poliţia Locală Bucureşti merg la faţa locului.

Citeşte şi: Românii au stat la coadă pentru a se angaja la o fabrică din Tulcea. Care sunt salariile: „Am lucrat în afară, dar s-au stricat lucrurile şi acolo!”