ŞOCANT! O femeie a intrat în COMĂ şi a fost la o ORĂ de MOARTE din cauza unui tampon FOTO

O femeie din Marea Britanie a fost la un pas de moarte după ce a folosit un banal tampon. Astfel, corpul a avut parte de o reacţie adversă violentă, motiv pentru care tânăra mamă a intrat în comă şi organele sale pur şi simplu s-au oprit.

20 nov. 2014, 17:26

Joanna Cartwright, o femeie de 27 de ani din Doncaster, South Yorkshire, a suferit sindromul șocului toxic şi a intrat în comă, după ce a folosit un absorbant obişnuit, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi ŞOCANT. O femeie a murit după ce s-a ÎMBOLNĂVIT de o afecţiune banală pe care toată lumea o are FOTO

Astfel, tânăra era la menstruaţie şi a folosit un tampon cumpărat dintr-un magazin, însă corpul său a reacţionat ciudat şi a avut parte de o serie de crize bizare ca apoi să intre într-o comă profundă după ce toate organele vitale s-au oprit din funcţionare.

Coma a durat opt zile, iar femeia s-a trezit, însă nu a mai recunoscut pe nimeni, nici măcar pe proprii copii. Mai mult, unghiile i-au căzut, opt staturi de piele s-au exfoliat şi a rămas fără o mare parte din podoaba capilară. După o lungă perioadă de recuperare, Joanna a învăţat iar să meargă şi să vorbească, reuşind să regăserască şi o parte din amintirile sale.

Citeşte şi A învins ŞANSE de 25.000 la 1. Ce s-a întâmplat cu o tânără care lua ANTICONCEPŢIONALE FOTO