Şocant: O fostă majoretă CĂSĂTORITĂ riscă opt ani de ÎNCHISOARE după o greşeală făcută la beţie

Elizabeth Garner, o fostă majoretă americană, a fost arestată după ce a agresat sexul un băiat de 12 ani la o petrecere. Femeia a fost atât de beată încât l-a confundat pe copil cu un bărbat în toată firea.

22 mart. 2013, 15:05

Poliţiştii au arestat-o pe Elizabeth Garner, , în vârstă de 42 de ani, fostă majoretă a echipei Tennessee Titans, după ce a făcut sex oral unui băiat de doar 12 ani, la petrecerea organizată de părinţii acestuia. Ea a încercat să îl seducă în momentul în care a intrat după copil în baie, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Meseria de majoretă poate fi periculoasă. Accidentare teribilă, în timpul dansului, în NBA VIDEO

Citeşte şi SCANDAL SEXUAL la un orfelinat: O minoră a întreţinut relaţii intime cu soţul directoarei

Mama minorului a chemat poliţia când a aflat de această întâmplare. Mai mult, femeia beată se pare că l-a întrebat pe copil „dacă a mai fost vreodată cu o femeie”. Garner a devenit cunoscută după ce a fost majoretă până în anul 2009, când avea 38 de ani, fiind considerată cea mai longevivă dansatoare din istoria fotbalului american.

Citeşte şi Talentul se moşteneşte: Fiica lui Michael Jackson, majoretă pentru echipa şcolii VIDEO

În urma arestului, femeia se consideră nevinovată, declarând că „a fost atât de beată în noaptea respectivă încât l-a confundat pe copil cu un bărbat”. Ea a fost eliberată pe cauţiune, după ce a plătit o amendă de 30.000 de dolari, dar riscă opt ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată, anchetatorii considerând că nu există nicio scuză pentru faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor. Incidentul a avut loc în cursul lunii ianuarie, în timpul unei petreceri organizată de o familie din Tennessee.

Citeşte şi Proxenet la 13 ani. Copilul şi-a convins doi colegi să facă sex pentru 2 lei şi bomboane