ŞOCANT: O mamă şi patru copii au fost sechestraţi timp de 3 ani într-un apartament

O femeie şi copiii ei au fost salvaţi dintr-un apartament în care erau sechestraţi de către soţul acesteia, în oraşul Saint Nazaire, din Franţa. Salvarea celor cinci a fost posibilă după ce mama nu a mai rezistat şi a chemat pompierii.

09 ian. 2013, 13:34
ŞOCANT: O mamă şi patru copii au fost sechestraţi timp de 3 ani într-un apartament

Cei patru copii, cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani se aflau în stare gravă, fiind subnutriți și murdari. Ei au avut nevoie de ajutor medical, mai ales că cei patru tineri sufereau de întârziere mintală.

Tatăl i-a sechestrat pentru mai bine de trei ani. Acesta le interzicea să părăsească casa, şi de fiecare dată când pleca, îi închidea în interior. Apartamentul în care erau ţinuţi captivi era foarte murdar, iar geamurile au fost sigilate, fiind imposibil de deschis. Pereţii şi plafoanele erau  înnegrite de umiditate şi de lipsa ventilaţiei.

Potrivit BFMTV, vecinii au declarat că familia nu mai primise pe nimeni în casă de foarte mulţi ani. Unul dintre vecini a declarat că nu ştia de existenţa altor persoane în apartament, crezând că bărbatul locuieşte singur. În timpul anchetei, poliţiştii au aflat şi de existenţa unui al cincilea copil, o fată, care a reuşit să fugă.

 După ce femeia şi copii au fost transportaţi la spital, tatăl a fost internat într-un spital de psihiatrie. Conform anchetatorilor, bărbatul suferea de afecţiuni psihice.