ŞOCANT. O studentă din India, violată în grup de călătorii dintr-un autobuz din New Delhi VIDEO

Caz cutremurător în India. O studentă de 23 de ani a fost violată în grup, într-un autobuz care circula prin New Delhi.

RomaniaTV.net
20 dec. 2012, 07:15
ŞOCANT. O studentă din India, violată în grup de călătorii dintr-un autobuz din New Delhi VIDEO

Fata a ajuns în stare critică la spital şi se zbate între viaţă şi moarte. Incidentul a revoltat întreaga ţară şi mii de oameni au ieşit pe străzi, ca să ceară mai multă siguranţă.

Potrivit poliţiei, un şofer de autobuz a decis să scoată într-o noapte vehiculul pe străzi, ca să se distreze. Şi-a invitat cinci prieteni să-l însoţească şi au pornit toţi, pe şoselele din New Delhi. Victima se afla într-o staţie împreună cu un prieten.

Fata şi prietenul ei au crezut că autobuzul e pe traseu şi au urcat la bord ca să ajungă acasă. Înăuntru însă, au fost atacaţi de cinci bărbaţi, în timp ce şoferul a continuat să conducă. Femeia a fost violată, iar prietenul ei a fost bătut. După 40 de minute de coşmar, ambele victime au fost aruncate în stradă, pe jumătate moarte.

Făptaşii au fost arestaţi la scurt timp după incident şi au fost trimişi în instaţă. Cazul a revoltat întreaga populaţie şi a stârnit ample proteste de stradă. Mii de oameni au mărşăluit prin centrul oraşului New Delhi şi au cerut mai multă siguranţă.

Potrivit statisticilor, numărul violurilor în New Delhi este în continuă creştere. Numeroase cazuri rămân însă neraportate deoarece victimele riscă să fie marginalizate de societate. În plus, poliţia refuză uneori să primească plîngeri pentru violenţă domestică şi agresiuni sexuale – ca să menţină, teoretic, un nivel scăzut al criminalităţii.