ŞOCANT! O tânără de 16 ani a rămas invalidă şi a pierdut o sarcină după ce şi-a făcut UN TATUAJ

Luisa Fernanda Buitrago, o adolescentă în vârstă de 16 ani din Columbia, a pierdut o sarcină și a ajuns în scaunul cu rotile după ce și-a făcut un tatuaj pe sânul drept, iar câteva zile mai târziu s-a ales cu o infecţie!

03 oct. 2018, 14:32
ŞOCANT! O tânără de 16 ani a rămas invalidă şi a pierdut o sarcină după ce şi-a făcut UN TATUAJ

Luisa Fernanda Buitrago a fost supusă unei operații pentru a drena lichidul acumulat în urma infecției, însă apoi a început să aibă probleme cu apendicele. Adolescenta era însărcinată și a pierdut copilul din cauza tratamentelor pe care a trebuit să le urmeze, scrie Daily Mail.

„Am fost nevoită să iau multe pastile și am făcut un avort spontan, am pierdut sarcina”, a declarat adolescenta.

Drama URIAŞĂ a unei cunoscute cântăreţe. A suferit trei avorturi spontane în ultimii doi ani: „M-am înfuriat pe Dumnezeu!”

„În urmă cu un an mi-am făcut un tatuaj, iar din cauza unei bacterii din infecția care s-a format în jurul tatuajului nu voi mai putea merge niciodată. A fost o lovitură grea când medicii mi-au spus că voi rămâne toată viața în scaunul cu rotile. Mama mi-a fost mereu alături și m-a susținut. Este dificil, pentru că am mereu nevoie de ajutor. La început, mi-era rușine să fiu văzută pe stradă, pentru că mă gândeam că oamenii mă vor arăta cu degetul, însă mai târziu mi-am dat seama că nu este bine pentru mine să mă închid în casă”, a mai spus Luisa Fernanda Buitrago.