ŞOCANT: Operaţii estetice EŞUATE, de la silicoane ieşite prin piele până la cratere pe faţă FOTO

Din dorinţa de a a arăta bine şi a se menţine mereu tinere şi frumoase, femeile apelează la tot felul de operaţii estetice. Dacă au noroc unele operaţii sunt reuşite, dacă nu, ele se dovedesc a fi adevărate eşecuri care te pot marca pe viaţă.

01 apr. 2013, 08:52
ŞOCANT: Operaţii estetice EŞUATE, de la silicoane ieşite prin piele până la cratere pe faţă FOTO

Iată patru exemple de intervenţii estetice eşuate:

1. Lauren Yardley, în vârstă de 25 de ani s-a trezit cu un implantul de silicon pe afară, după ce plătise pentru operaţia estetică de mărire a sânilor 4.000 de lire sterline.

2. Renee Talley, o striperiţă americană în vârstă de 44 de ani, era pe punctul de a-şi pierde viaţa după o intervenţie chirurgicală eşuată de mărire a posteriorului. 

Citeşte şi Japonezele au început să îşi lungească picioarele. Vezi cum şi cât costă GALERIE FOTO

3. O altă femeie care şi-a dorit să fie veşnic tânără şi-a cumpărat de pe Internet o substanţă care se dorea a fi silicon medicinal. Ea şi-a injectat singură substanţa în faţă şi în buze.

După 24 de ore nişte bube oribile i-au apărut pe faţă, iar femeia a descoperit că substanţa era departe de a fi silicon medicinal.

4. După ce a slăbit câteva kilograme bune, Helena Grace a mers la un chirurg estetician pentru a-şi face o liposucţie. Operaţia s-a dovedit a fi un dezastru.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, înainte de operaţiile estetice. Fotografii pe care nu le-aţi mai văzut