ŞOCANT: Poliţişti şi pompieri stropiţi cu motorină de un piroman VIDEO

Un bărbat cu probleme psihice dintr-o localitate din judeţul Cluj a încercat să-şi incendieze casa în noaptea de luni spre marţi. Vecinii au fost cei care au sunat după ajutor. Omul scăpat de sub control i-a stropit cu motorină şi i-a atacat cu un cuţit pe poliţiştii şi pompierii care au venit să îl oprească de la a comite un gest necugetat. Din fericire, agenţii au reuşit să îl imobilizeze pe bărbat la timp, informează România TV 

15 sept. 2015, 06:47
ŞOCANT: Poliţişti şi pompieri stropiţi cu motorină de un piroman VIDEO

Bărbatul de 47 de ani locuieşte singur într-o casă din Nireş, judeţul Cluj şi de-a lungul timpului a făcut de mai multe ori probleme în localitate. De această dată, însă, totul se putea transforma într-o tragedie de proporţii.

Omul a stropit casa cu motorină şi i-a dat foc. Vecinii au sunat la 112. Salvatorii au ajuns la timp, chiar înainte ca omul să-şi dea foc, dar când au intrat în casă, bărbatul şi-a ieşit din minţi şi i-a stropit şi pe ei cu motorină. 

Citeşte şi Incendiu de PROPORŢII la un service auto din Cluj. Două maşini s-au făcut scrum VIDEO

Poliţiştii au reuşit totuşi să îl imobilizeze, iar pompierii au stins focul înainte să se extindă. Omul a ajuns la spital şi a fost internat din nou la psihiatrie.