Şocant! Şi-a maltratat fiica adoptivă de opt ani până când aceasta a ajuns să cântărească doar nouă kilograme

O femeie din Rusia, mamă a şase copii, și-a maltratat fiica adoptivă, în vârstă de opt ani! Femeia a ţinut-o nemâncată, aceasta ajungând malnutrită. Deşi are opt ani, micuţa arată ca un copil de patru ani.

10 feb. 2021, 20:00
Şocant! Şi-a maltratat fiica adoptivă de opt ani până când aceasta a ajuns să cântărească doar nouă kilograme
FOTO: The Sun

Şi-a maltratat fiica adoptivă. Natalya Zubachyova are 44 de ani şi şase copii, dintre care trei adoptaţi. Micuţa era atât de subnutrită încât avea mărimea unui copil de trei ani și cântărea aproximativ 9 kilograme. Fetiţa a fost găsită înfometată și suferind de degerături, incapabilă de a se mai deplasa. Un vecin de-al femeii a salvat-o pe fetiță, scrie The Sun.

Vecinul s-a dus în vizită la Natalya Zubachyova și a deschis o ușă către camera în care se afla Irina. Aceasta era legată de un scaun pentru bebeluși.

Nu putea ieși singură de acolo. Picioarele ei erau albăstrui, era foarte subțire. Am luat copilul și i-am spus că nu o voi duce înapoi până la sosirea poliției. Am adus-o acasă, am spălat-o și i-am dat ceva de mâncare. I-am dat apă. A băut două pahare dintr-o singură înghițitură”, a declarat bărbatul.

Fata nu se putea hrăni singură, nu putea vorbi, nu putea merge şi nici nu ştia să se ducă la toaletă. În același timp, Zubachyova își trata cu dragoste și atenție propria fiică de aproximativ aceeași vârstă cu Irina, dar și pe ceilalți doi copii ai ei minori.

Şi-a maltratat fiica adoptivă. Ce pedeapsă a primit femeia

Rusoaica a primit o pedeapsă de 8 ani de închisoare, iar minorii au fost trimişi într-un centru de plasament. De asemenea, a fost condamnată pentru furt deoarece s-a folosit de alocațiile Irinei pentru a-și satisface propriile nevoi. Zubachyova a recunoscut că „i-a făcut rău intenționat” fiicei sale adoptive.

Şi-a maltratat fiica adoptivă

Când Zubachyova a fost reținută, soțul ei, Igor, în vârstă de 45 de ani, a fugit și nu a fost găsit.

Rusoaica a declarat în faţa magistraţilor că nu i-a făcut rău cu intenţie fetei şi că de vină a fost lipsa ei de experienţă.

Îmi pare foarte rău. Nu sunt o ticăloasă, a fost lipsa mea de experiență. Regret fapta și sunt gata să compensez daunele. Dar vă rog, nu mă pedepsiți pentru că am cedat unei asemenea ispite. Nu am vrut să fac rău”, a declarat femeie în fața judecătorului.

Care este starea de sănătate a fetiţei

În prezent, Irina își revine lent şi a ajuns acum să cântărească 16 kilograme. Micuța nu fusese niciodată la grădiniță sau la școală, iar picioarele îi erau schilodite de degerături, neputându-le folosi.

Autorităţile au spus că l-au întrebat pe tatăl adoptiv despre copil, iar acesta i-a mărturisit că „nu-i pasă deloc de ea” și că era „de la orfelinat și ni se plătește o indemnizație de stat pentru ea”.

Vecinii au descris-o pe mama adoptivă drept „respectabilă” și nu aveau nicio idee despre copilul ei secret.

Nimeni nu știa că au o fată adoptivă. Pentru noi, vecinii, a fost un adevărat șoc. Toți copiii ei sunt hrăniți, bine îmbrăcați, implicați în activități sportive. Și această fată adoptivă era acolo înfometată ca un pui de lup”, a declarat un vecin.