ŞOCANT Şi-a ucis fosta soţie cu o arbaletă. Ce s-a întâmplat cu copilul din pântecele femeii

Ramanodge Unmathallegadoo, 51 de ani, a fost condamnat pe viaţă după ce și-a împușcat fosta soție, Sana Muhammad, 35 de ani, cu o arbaletă, atacând-o brutal.

29 nov. 2019, 16:45
ŞOCANT Şi-a ucis fosta soţie cu o arbaletă. Ce s-a întâmplat cu copilul din pântecele femeii

Ramanodge Unmathallegadoo a pătruns în locuința pe care Sana Muhammad o împărțea cu noul ei soț și cu cei cinci copii, a împușcat-o și a fugit pe scări. Femeia, gravidă în opt luni, a suferit răni interne grave și a murit. În mod miraculos, micuțul din burta femeii a reușit să se nască teafăr.

Mamă acuzată de crimă: şi-a lăsat fetiţele închise în maşină, în soare, într-o căldură extremă

Iculpatul a susținut că a fost un accident, dar instanţa l-a găsit vinovat de crimă după patru ore de deliberări, săptămâna precedentă. Vineri, judecătorul l-a condamnat la viață cu un termen minim de 33 de ani.

„Ați planificat cu atenție acest atac. Ați avut două arbalete încărcate și sunt sigur că intenționați un atac nu numai asupra fostei soții, ci și a actualului partener. Se poate presupune doar că ai fost gelos pe viața lor împreună și de faptul că s-a format o legătură între el și copiii tăi”, i-a spus judecătorul lui Ramanodge Unmathallegadoo.