Şocant, studentă hărţuită în maşina poliţiei, în Bucureşti. Un agent a fost reţinut pentru agresiune sexuală

Un agent de poliţie în vârstă de 28 de ani a fost reţinut pentru agresiune sexuală, informează DGPMB. El lucra la secţia de poliţie care se ocupă de infracţiunile din Centrul Vechi.

27 sept. 2019, 17:59
Şocant, studentă hărţuită în maşina poliţiei, în Bucureşti. Un agent a fost reţinut pentru agresiune sexuală

Potrivit Poliţiei Capitalei, o tânără a reclamat pe 6 septembrie că a fost victima unei agresiuni sexuale. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a delegat în cauză, pentru efectuarea cercetărilor, Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

Tânăra este studentă la Şcoala de agenţi de poliţie din Câmpina, iar agentul de 28 de ani era delegat să-i fie îndrumător fetei. Acesta ar fi hărţuit-o încă din luna mai.

În urma investigaţiilor, din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că autor al agresiunii este un bărbat de 28 de ani, agent de poliţie, la data comiterii faptei încadrat ca agent de siguranţă publică în cadrul DGPMB.

Acesta a fost reţinut, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, mai arată DGPMB.