ŞOCANT. Un grup de tineri face PLAJĂ în voie, la câţiva metri distanţă de un lucru absolut MACABRU

Tinerii britanici ar face orice pentru o zi perfectă de plajă. Aceasta este concluzia la care au ajuns internauţii, după ce pe internet a fost postată o fotografie macabră. Asfel, în timp ce poliţia investiga moartea unor persoane, ale căror cadavre au fost găsite pe malul unui râu, tinerii de pe malul celălalt se distrau la soare în bikini.

17 iul. 2013, 17:24

Autorităţile au fost chemate pe malul râului Cam, lângă Cambridge, după ce au fost descoperite două cadavre. Astfel, un bărbat şi o femeie au fost găsiţi morţi, în timp ce un al treilea bărbat a fost dus de urgenţă la spital în stare gravă. Potrivit Daily Mail, cei doi adulţi au murit din cauza consumului de droguri şi de alcool, însă ancheta este în desfăşurare.

Citeşte şi Oamenii sunt TERIFIAŢI în urma unor descoperiri MACABRE: Dacă erau DEGETE de om, nu eram aşa ŞOCATĂ

În acest timp, pe celălalt mal al râului, viaţa se desfăşura în voie, oamenii veniţi să facă baie şi să se bucure de soare nefiind deranjaţi de prezenţa unor oameni morţi, lăsaţi în soare de poliţişti. Anchetatorii au înconjurat zona pentru a putea stabili modul în care cele două persoane au decedat.

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ în Capitală. Ce au găsit poliţiştii într-un apartament din zona Piaţa Romană