Şocant, un artist de 29 de ani a fost găsit mort într-o baltă de sânge, în apropierea casei. Există suspiciunea că ar fi fost omorât

Rapper-ul sud-coreean Iron, personalitate artistică foarte cunoscută în ţara sa, a fost găsit mort luni dimineaţa, în apropierea locuinţei sale din Seul.

25 ian. 2021, 12:30
Şocant, un artist de 29 de ani a fost găsit mort într-o baltă de sânge, în apropierea casei. Există suspiciunea că ar fi fost omorât

Rapperul Iron, care era cunoscut la nivel naţional şi pentru faptul de a fi fost finalist la reality-showul „Show Me The Money 3”, a fost găsit mort în curtea complexului rezidenţial unde locuia în Seul.

Potrivit unui raport al poliției, Iron a fost găsit de un paznic, așezat pe un pat de flori şi sângerând abundent. Deascoperirea a fost făcută luni dimineaţa, în jurul orei locale, 10:25 – ora 03.25, ora României. Artistul a fost dus la un spital din apropiere, dar a fost declarat mort, cupă cum scrie allkpop.com.

Citeşte şi Patricia Millardet, alias Silvia Conti din „Caracatiţa”, a fost găsită MOARTĂ

În decembrie 2020, Iron a fost acuzat de agresiune fizică după ce a bătut un minor cu o bată de baseball. De asemenea, a fost acuzat că și-a agresat iubita în 2017.

Iron tocmai sărbătorise pe 8 ianuarie împlinirea vârstei de 29 de ani. După succesul din reality-showul „Show Me The Money 3”, unde a terminat pe locul al 2-lea, rapper-ul s-a lansat pe cont propriu, dar a avut şi câteva colaborări cu mai multe nume mari ale showbiz-ului sud-coreean, inclusiv Hyolyn, Jooyoung, Jonghyun de la SHINee, Jimin de la AOA sau Kim Bum Soo.

Citeşte şi Un DJ celebru din anii ’90 a fost găsit mort! Artistul unei generaţii avea 49 de ani

Iron a fost investigat recent de polițiști pentru că și-a agresat colegul de cameră cu o bată de baseball. De asemenea, a fost pus sub acuzare pentru consum de marijuana în 2016, precum și pentru agresarea și amenințarea fostei sale iubite în 2018. Pentru agresiunea din 2018, a fost condamnat la doi ani de probaţiune și 80 de ore de muncă în folosul comunității.