ŞOCANT. Un bărbat dansează pe trupul unui elefant mort în apele unui râu VIDEO

Publicat: Luni, 24 Iunie 2013 22:34 // Actualizat: Luni, 24 Iunie 2013 22:34 // Sursa: RTV.net

Un angajat al unui circ din Germania a şocat o lume întreagă prin cruzimea sa, el sărind pe spatele unui elefant bătrân, care s-a prăbuşit în apele râului Narva, din Estonia.

Un clip şocant a fost filmat zilele acestea în Estonia, un lucrător la circ fiind surprins dansând pe spatele unui elefant mort, în apele unui râu. Filmuleţul îl prezintă pe Madi, un elefant indian în vârstă de 48 de ani, prăbuşindu-se în apa râului, iar cel care a sărit pe el a fost fratele patronului circului german Universal Circus Renz.

Întregistrarea are o durată totală de 40 de minute, mare parte din timp fiind alocată încercării de scoatere a elefantului din apă. Potrivit Daily Mail, deşi Madi se afla în reală dificultate, bărbatul a început să sară pe spatele său.

Ca urmare a acestui incident, proprietarul circului, Daniel Renz, şi fratele său, Rene, sunt cercetaţi pentru cruzime faţă de animale, iar un militant pentru protecţia animalelor a declarat: "Este o scenă cu adevărat şocantă. În mod clar animalul era bătrân şi sensibil".

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cruzime fata de animale elefant mort elefantul Madi universal circus renz
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 iul 00:30
...cruzimea sa, el sărind pe spatele unui elefant bătrân, care s-a prăbuşit în apele râului Narva, din Estonia. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
25 iun 02:15
...sa, el sărind pe spatele unui elefant bătrân, care s-a prăbuşit în apele râului Narva, din Estonia. Citește mai departe… Source:  ...
24 iun 23:25
...class="sharebox-wrap">
Un angajat al unui circ din Germania a şocat o lume întreagă prin cruzimea sa, el...
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H