ŞOCANT. Un cadavru a fost descoperit sub pontonul de îmbarcare de la Trecere-bac Galaţi

Cadavrul unui bărbat cu vârsta între 40-50 ani a fost descoperit, joi, sub pontonul de îmbarcare de pe malul gălăţean al Trecerii bac Galaţi-Tulcea.

10 iul. 2014, 09:51
ŞOCANT. Un cadavru a fost descoperit sub pontonul de îmbarcare de la Trecere-bac Galaţi

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, maior Eugen Chiriţă, corpul neînsufleţit a fost descoperit de pasagerii şi şoferii care urmau să se îmbarce pe bac şi au sunat la 112.

„S-a folosit o barcă şi un echipaj de recuperare pentru a scoate din apă, din zona Trecere Bac, un cadavru. A fost predat Serviciului de Medicină legală. Era vorba de un bărbat în jur de 40-50 de ani”, a declarat Eugen Chiriţă.

Citeşte şi Descoperire macabră la marginea unui lan de porumb, în Iaşi

Cercetările privind acest caz au fost preluate de poliţiştii de la transporturi navale.

„Corpul neînsufleţit a fost găsit sub pontonul de îmbarcare de la Trecere Bac. În urma necropsiei a rezultat că este vorba de un bărbat care a murit acum trei-patru zile. Corpul nu prezenta urme de violenţă. Cauza morţii este asfixia mecanică prin înec. Facem verificări printre persoanele date dispărute în acest interval de timp. Avem o suspiciune. Este posibil ca victima să fie un bărbat care s-a întors recent în ţară, doar cu fiica, şi care le-ar fi spus cunoscuţilor că se aruncă în Dunăre. De atunci omul nu a mai fost văzut şi a fost dat dispărut. Urmează să finalizăm ancheta pentru a avea certitudinea că este vorba despre el, după cum am mai spus, vom verifica toată lista de dispăruţi care corespund semnalmentelor”, a declarat şeful Biroului Poliţiei Navale din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Galaţi, inspector principal Paraschiv Jecu.

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ, pe marginea drumului în Arad