Un copil a ajuns în spital după ce a înghiţit un PREZERVATIV folosit, găsit într-un fast-food

O mamă din America a dat în judecată compania McDonalds pentru suma de 50.000 de dolari, după ce în stomacul copilul a fost găsit un prezervativ. Se pare că cel mic l-a înghiţit în timp ce a fost lăsat în spaţiul de joacă special amenajat de fast-food.

15 mart. 2013, 10:38
Un copil a ajuns în spital după ce a înghiţit un PREZERVATIV folosit, găsit într-un fast-food

Mama din Chicago povesteşte cum copilul a ajuns la spital după ce a mâncat un prezervativ folosit, găsit în zona de joacă din incinta magazinului. Anishi Spencer cere zeci de mii de dolari daune, spunând că firma nu a reuşit să cureţe zona folosită de copii, de orice obiecte periculoase. Ea a intentat în cursul zilei de miercuri o plângere către reprezentanţa McDonalds din Illinois, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi GESTUL CARE A ŞOCAT ITALIA. Vezi ce a făcut o româncă într-un fast-food

Ea le-a declarat judecătorilor că incidentul a avut loc în cursul lunii februarie, când se afla cu cei doi fii, Jonathan, în vârstă de trei ani şi Jacquel, în vârstă de doi ani, în fast-food, pentru a lua cina. În timp ce copiii se jucau, ea a descoperit că unul dintre ei înghiţise un prezervativ, după ce Jacquel a început să expectoreze bucăţi de cauciuc. În acel moment, cei doi au fost duşi la spital.

Citeşte şi Imaginile care te vor face să nu mai intri vreodată într-un fast food GALERIE FOTO

Femeia consideră că suma va fi suficientă pentru a acoperi facturile medicale, adăugând că fast-food-ul nu foloseşte camere de supraveghere pentru a descoperi „activităţile nepermise” din locul de joacă. Compania McDonlads nu a comentat incidentul.

Citeşte şi Ce s-ar întâmpla dacă animalele sălbatice ar mânca fast food VIDEO