ŞOCANT! Un fotbalist român a fost ARESTAT după ce şi-a înjunghiat FRATELE

Viorel Remus Roncea (31 de ani), legitimat la AS Morunglav (Olt), s-a întors de la un meci disputat în deplasare și și-a găsit fratele în camera sa. Pentru că acesta nu a vrut să se ridice, cei doi s-au luat la ceartă.

08 nov. 2017, 08:14
ŞOCANT! Un fotbalist român a fost ARESTAT după ce şi-a înjunghiat FRATELE

Conflictul între cei doi fraţi a fost unul spontan şi s-a petrecut duminică după-amiaza, după ce tânărul de 31 de ani, care joacă la echipa de fotbal AS Morunglav, pe post de mijlocaş, s-a întors de la un meci de fotbal disputat în deplasare la Piatra Olt. Motivul pentru care aceştia au început să se certe a fost unul pueril, Viorel Roncea găsindu-şi fratele la el în cameră. Fiind provocat de frate, cei doi au ieşit afară, iar tânărul de 31 de ani a luat un cuţit şi l-a înjunghiat de două ori, prima oară se pare accidental, potrivit evenimentdeolt.ro.

„Fapta a fost comisă duminică după-amiaza, undeva în jurul orei 14:30 – 15:00, pe fondul unor discuţii irelevante între ei. Inculpatul a venit de la fotbal, a găsit victima la el în cameră, în pat, şi i-a zis să se ridice că vrea să se odihnească, o discuţie din aceasta puerilă. Se pare că victima i-a dat prima lovitură, au ieşit afară şi au început să se îmbrâncească, iar atunci inculpatul a luat un cuţit. Iniţial, s-au îmbrâncit. Autorul având cuţitul în mână, este posibil ca prima leziune să fie ca urmare a acelei îmbrânceli, iar după aceea el i-a aplicat o lovitură cu lama cuţitului în zona hemitoracelui stâng. Au fost două lovituri, victima a fost transportată şi internată la Spitalul Slatina, necesitând 10 – 12 zile de îngrijiri medicale”, a declarat prim-procurorul Anca Anuţa, purtătorul de cuvânt al Parchetului Olt.

Procurorii au luat măsura reţinerii inculpatului pentru 24 de ore, iar luni a fost arestat preventiv de magistraţii Tribunalului Olt.


loading...
Partenerii noștri