Militarul care amenința de peste 24 ore că se aruncă de la geam a fost imobilizat de un alpinist utilitar UPDATE

Militarul care ameninţa că se va arunca de la etajul 7 al unui bloc de locuinţe din Timişoara se află în siguranţă, în interiorul apartamentului.

09 iun. 2023, 11:44
Militarul care amenința de peste 24 ore că se aruncă de la geam a fost imobilizat de un alpinist utilitar UPDATE
Șocant! Un militar amenință de peste 13 ore că se aruncă de la geam. Acesta se află pe pervazul de la etajul al 7-lea

UPDATE: Bărbatul de 37 de ani care ameninţa de 24 de ore că se va arunca de pe fereastra apartamentului său de la etajul 7 al unui bloc de locuinţe din Timişoara se află în siguranţă în locuinţă. Un aplinist a coborât în rapel, bărbatul s-a speriat, apoi a fost imobilizat.

”Bărbatul este în siguranţă. Se află în interiorul apartamentului”, a transmis IPJ Timiş.  Un alpinist a coborât în rapel la fereastră, bărbatul s-a speriat şi a fugit în interiorul locuinţei unde a fost imobilizat.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, care este cadru militar în MApN, este urcat pe pervazul unui apartament situat la etajul 7, amenință de peste 13 ore că se sinucide. Acesta este în orașul Timișoara, pe Calea Şagului din Timişoara. La fața locului au intervenit poliţiştii Secţiei 3 Timişoara, precum şi negociatorul din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, pompieri şi echipaje SMURD.

Citește și: Halucinant! Un bărbat amenință că se aruncă de pe Podul Basarab. Circulația în zonă este blocată

De ore bune, negociatorul din partea poliției, face eforturi pentru a-l convinge pe tânărul militar să să renunţe la gestul său extrem. Mai mult, iubita tânărului a fost adusă la faţa locului, însă acesta a refuzat să vorbească cu ea.

Bărbatul este militar, în cadrul MApN

Conform anumitor surse, bărbatul este cadru activ al MApN şi are gradul de plutonier. Aceleaşi surse anunţă că bărbatul a vorbit cu negociatorii și a povestit că motivul pentru care vrea să apeleze la un asemenea gest are legătură cu locul de muncă.

„Joi, 8 iunie, din jurul orei 10.30, un subofițer din Unitatea Militară 01109 Timișoara amenință că se va arunca de la etajul 7 al blocului în care locuiește. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2 din Timișoara, un negociator din cadrul SAS Timiș și militari din ISU Timiș, precum și șeful de stat major, psihologul și medicul șef al unității militare.

Subofițerul este angajat al MApN din 2007, fiind încadrat în prezent ca subofițer de stat major. Este necăsătorit și are un copil. Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operații, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat. La nivelul unității militare se va constitui o comisie, condusă de șeful de stat major, care va cerceta cauzele producerii acestui incident”, se arată într-o informare a Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal”.

Citește și: Elena Udrea, în lacrimi în închisoare. Dezvăluiri triste făcute de Adrian Alexandrov: „E greu de descris în cuvinte. Nu aș dori nimănui să treacă prin așa ceva”