Şocant: Un poliţist a fost surprins în timp ce POCNEA o femeie peste faţă VIDEO

Un poliţist american a fost surprins în momentul în care pocnea o femeie peste faţă, în încercarea lui de a aplana un conflict izbucnit în faţa unui bar din New Jersey. Înregistrarea de 20 de secunde, făcută cu un telefon, a ajuns viral pe internet.

06 mart. 2013, 21:04

Poliţia din oraşul american Elizabeth este în stare de alertă, după ce o filmare postată pe site-ul Youtube arată cum un ofiţer de poliţie loveşte o femeie în faţă, sub privirile uimite ale celor din jur, potrivit NY Daily News.

În imaginile filmate de un martor, cu ajutorul unui telefon mobil, se vede cum ofiţerul trânteşte un bărbat la pământ, înainte să lovească femeia cu pumnii, în faţa unui club de noapte din oraş, numit Envy Night Club( Clubul Invidiei).

Citeşte şi Se întâmplă în România. Poliţist bătut măr chiar în secţie VIDEO

Citeşte şi Un poliţist din Timişoara, filmat de colegi în timp ce dormea în post VIDEO

Înainte să îl aresteze pe bărbat, ofiţerul o atacă pe femeia care încearcă să intervină. Cu toate acestea, anchetatorii spun că trebuie să stabilească modul în care s-a petrecut incidentul. Cu toate că persoanele din filmare au fost recunoscute, numele poliţistului implicat nu a fost dat publicităţii, acesta continuând să fie activ în rândul forţelor din oraş. Filmul postat în data de trei martie a fost vizionat de zeci de mii de persoane.

Citeşte şi Un poliţist a fost bătut de un hoţ cu o unitate de calculator

Citeşte şi Poliţist comunitar, filmat în timp ce dormea în maşină, în timpul programului VIDEO