ŞOCANT. Unei cunoscute prezentatoare TV de la noi i-au explodat silicoanele FOTO

Este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV este tot timpul cu zâmbetul pe buze, dar acum este într-o situație extrem de gravă. Mai exact, starea ei de sănătate este una dramatică.

11 mart. 2015, 10:02

Ziua de 8 Martie ar fi trebuit să fie una plină de bucurii și pentru ea, scrie a1.ro. În schimb, a primit o veste șoc. Mai exact, prezentatoarea Maria Simion trece în aceste momente printr-o dramă cumplită. Motivul? I s-au spart unul dintre implanturile de silicon, iar locul cu pricina a acumulat lichid.

Citeşte şi Nicoleta Luciu are DURERI CUMPLITE. Este nevoie de intervenţie chirurgicală

„În ultimele câteva săptămâni am tot avut probleme la sâni. M-au durut, mi-am făcut câteva analize și am mers la medic ca să aflu de ce nu pot să dorm de durere”, a spus Maria Simion. Consultația făcută însă nu a liniștit-o deloc, frumoasa prezentatoare TV primind o veste tristă: trebuie să se opereze de urgență, mai ales că la sânul stâng, din cauza implantului care s-a rupt, i-a apărut și un nodul.

Citeşte şi Femeia cu trei sâni, mărturisiri halucinante despre sex

Riscurile la care se supune sunt extrem de multe, printre acestea numărându-se și distrugerea completă a glandei mamare. În plus, până la o biopsie a respectivului nodul pentru a vedea dacă este sau nu cancerigen, emoțiile pe care le comportă operația necesară pentru corectarea problemelor sunt și mai mari.