ŞOCANT! VEDETĂ din dosarul de PROSTITUŢIE, ARESTATĂ după ce şi-a UCIS un CLIENT milionar FOTO

O prostituată de lux din America a fost arestată după ce s-a stabilit că şi-a omorât un client după ce i-a injectat o supradoză de heroină.

11 feb. 2015, 14:50

Alix Catherine Tichelman, o tânără de 26 de ani din California, a fost descoperită de Forrest Timothy Hayes, un milionar de 51 de ani, de pe un site de escorte. Mai mult, bărbatul a chemat-o pe prostituată pe yacht-ul său, potrivit Huffington Post

Citeşte şi Citeşte şi DOVADA că Daniela Crudu i-a fost „LIVRATĂ” patronului Braşovului, Ioan Neculaie

Scenariul crimei este şocant. Prostituată venise pe vas contra sumei de 1.000 de dolari. În aceeaşi seară, ea i-a injectat bărbatului heroină, iar apoi l-a privit cum moare în timp ce savura un pahar de vin roşu.

Înregistrarea arată că victima a suferit mai multe complicaţii medicale şi şi-a pierdut cunoştinţă. În loc să sune la serviciul de urgenţă 911, domnişoară Tichelman a preferat să îşi strângă lucrurile, inclusiv heroină şi acele. Înregistrarea arată de asemenea că femeia a păşit de mai multe ori peste corpul victimei, în timp ce îşi adună lucrurile„, au povestit poliţiştii.

Citeşte şi Clienţii „fetiţelor” din showbiz aveau fetişuri murdare. „Le cerea să le pupe…..”

Femeia a avut la activ peste 200 de clienţi, fiind prinsă tot cu ajutorul unui potenţial client, cu care stabilise tot tariful de 1.000 de euro. În prezent, ea este cercetată pentru omucidere, prostituţie, deţinere de droguri şi distrugerea probelor.