Prima declaraţie a băiatului MUNTENEGREAN lovit de AUTOCARUL românesc, înainte să se RĂSTOARNE

Singurii martori ai teribilului accident produs în Muntenegru, în care a fost implicat un autocar cu turişti români, au fost Boian Popovic şi tatăl lui care se aflau în acel moment pe viaduct. Frapant este faptul că şoferul l-a călcat pe tânărul respectiv, în drumul lui spre hăul în care zeci de oameni au pierdut viaţa.

25 iun. 2013, 12:35
Prima declaraţie a băiatului MUNTENEGREAN lovit de AUTOCARUL românesc, înainte să se RĂSTOARNE

Autocarul românilor a trecut peste un copil, care a scăpat nevătămat ca prin minune. Boian Popovic şi  părintele său fuseseră la rude, într-un sat din apropiere. După masă, au pornit spre casă, la Podgorica. O parte de drum au mers pe jos, până la pod, în momentul în care s-a produs tragedia.

Citeşte şi Gest impresionant: Pompierii din Argeş au donat sânge pentru cei accidentaţi în Muntenegru

Am crezut că visez. Tata m-a întrebat întâi dacă trăiesc, mi-a zis hai de aici. Tata a strigat, m-a tras, eu am căzut, autobuzul a trecut peste mine, nu mai ţin minte cum. Autobuzul m-a lovit şi apoi a căzut în prăpastie. Mă simt bine, dar mă dor capul, şoldul şi piciorul. Merg mai greu şi nu pot dormi„, a povestit Boian Popovic, care a supravieţuit ca prin minune, având doar răni uşoare. Cu toate acestea, şocul nu a trecut şi copilul rămâne internat la pediatrie.

Băieţelul se plimba cu tatăl său pe marginea drumului, când cei doi au văzut cum maşina intră pe contrasens şi vine direct spre ei.

Citeşte şi Şoferul autocarului a decedat, iar al doilea şofer este în stare gravă la Terapie Intensivă

Ploua. Ne îndreptam spre staţia de autobuz. Deodată am auzit un zgomot, o izbitură, m-am întors sa văd ce se întâmplă, am văzut un autobuz alb, l-am văzut cum a trecut pe partea stângă, pe contrasens adică, şi cum s-a izbit de parapet, lovea tot ce îi ieşea în cale„, a contiunuat povestirea bărbatul, tatăl lui Boian Popovic lovit de autocarul plin de turişti români.